Bevilling fra Vordingborg Kommune

81.000 kr. til Gyldne Dage i Præstø fra Vordingborg Kommune

Det er Præstø Handel- og Erhvervsforening der sammen med en række foreninger og borgere, står for udviklingen af projektet Gyldne Dage i Præstø.

Med bevillingen fra Vordingborg Kommune, bliver det muligt at gennemføre aktiviteter, der skal engagere borgerne i udviklingen og gennemførelsen af Gyldne Dage i Præstø. Borgerne får mulighed for at deltage i planlægningsmøder, hvor de også kan lære om historien, herunder dagligdagsliv i Præstø, og få smagsprøver på maden fra den tid. De vil også blive inviteret med til at agere 1800-tallets borgere, iklædt tidens dragter. Som en del af planlægningsmøderne vil der blandt andet blive arrangeret sy-kursus, for dem der har lyst, kan lære at sy dragter fra 1800-tallet.

Med bevillingen er vi klar til at gå i gang”, siger formand for Handel- og Erhvervsforeningen Rasmus Evind. Vi afventer bare et go fra myndighederne om, at vi kan mødes igen”.

Møderne er planlagt til at starte i marts 2021, men på grund af coronarestriktionerne, kan det blive nødvendigt at udskyde dem til april.

Styregruppen