Tak for denne gang.

Tusind tak til alle de frivillige, som har hjulpet med at gøre den første Gyldne Dage i Præstø festival til en kæmpe succes.

Over 200 frivillige har bidraget til at gøre Gyldne Dage i Præstø til en storslået succes. Det havde ikke været muligt at gennemføre festivalen uden jeres bidrag.

Derfor en stor tak til alle de frivillige.

Tak til Dramaskolen og skuespillerne, der levendegjorde Præstøs historie og tog deltagerne med storm.

Tak til håndværkerne i det åbne håndværkerværksted, der involverede gæsterne i 1800-tallets håndværk.

Tak til de frivillige i Bio Bernhard, som skabte ægte 1800-tals kaffebordsstemning og Pakhus 8, som sørgede for beværtningen under koncerterne.

Tak til Lokalforum for at stille skarpt på det lokale demokratis betydning.

Tak til Fægteklubben Trekanten for deres dramatiske fægtekampe, og for mere fredeligt at involvere børn og barnlige sjæle i de gamle lege.

Tak til alle de butikker og restauranter i byen, som har bidraget med uforglemmelige udsmykninger og 1800-tals menuer. Tak til cafegruppen, der levendegjorde herregårdscafeen.

Tak til Præstø Privatskole for at stille skolens lokaler til rådighed for vores Herregårdscafé og for at give husly til de mange skuespillere.

Tak til de 20 frivillige, som tog det tunge slæb med telte og skilte, med billetsalg, og kontrol og oprydning i koncertsalene.

Tak til frivillige foredragsholdere og til Hans Christian Thomsen og Svend Erik Olsen for 1800-tallets historie i bogform.

Tak til museerne Røde Led, Thorvaldsen samlingen og Brandmuseet for de flotte særarrangementer.

Tak til kirken og Præstøkorene for en uforglemmelig Musikalsk Guldaldergudstjeneste og åbningskoncert.

Tak til Niels Dentrup, som har fotograferet utrætteligt både dag og aften.

Tak til kuskene og hestene, der dagene igennem viste Præstø frem fra en hestevogn.

Tak til Borgerinvolveringsgruppen og til vores praktikant Tais la Cour, som har taget sig af organiseringen af de mange frivillige.

Også en stor tak til musikere og skuespillere for at levere medrivende koncerter og skuespil for både voksne og børn.

Tak til Karina Rydendahl for vores fantastiske grafiske identitet og for hendes generøse hjælp med hjemmesiden.

Tak til de mange gæster, der bidrog til den gode stemning igennem aktiv deltagelse og mange, mange roser til arrangementet. Det varmede og skærpede lysten til at arrangere næste års festival.

Hilsen

Styregruppen

Anne Marie Kamilles, Anne Mette Liedecke Dall, Hans Thormod Nielsen, Henrik Westergaard, Rasmus Evind, Rie Kock og Susanne Volqvartz